';
Preloader logo

King Clooney: George Clooney x Johnson

Aanbevelen
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Deel
Getagged in
Omschrijving
Deze mooie en getalenteerde zevenjarige zwarte ruin is een zoon van Evita-Gonda uit George Clooney. King is een heel vriendelijk paard dat rustig zadelmak is gemaakt en eind mei 2019 een succesvol wedstrijddebuut in de L heeft gemaakt. De ene proef won hij en in de andere proef eindigde hij op de tweede plaats met scores richting de 70%.

Winnend M-debuut

Ook in de M staat King zijn mannetje, want inmiddels heeft hij in september 2020 ook zijn M-debuut gewonnen met Eva. Met scores van ruim 200 punten in de eerste en net geen 200 punten in de tweede proef stonden Eva en King op eenzame hoogte met in beide proeven twintig punten verschil met de rest van de concurrentie.

ZZ-Licht-debuut met 66%

In maart 2021 heeft deze zwarte kanjer zijn eerste ZZ-Licht proef gelopen. Vanwege corona was er geen klassement, maar met zijn score van 66% verdient hij wat ons betreft sowieso het oranje lint!   Deze zwarte parel is heel fijn in de omgang en heeft een karakter met een gouden randje. King is het eerste veulen van Evita-Gonda, onze  Lichte Tour-merrie, die eveneens te koop is. Inmiddels is zijn één jaar jongere zusje ook op de site te bewonderen. Bekijk haar portfolio hier (Hier kun je het volledige pedigree van King Clooney bekijken op Horsetelex)

King zijn eerste wedstrijd

[video width="848" height="480" mp4="https://www.stalpantarhei.nl/wp-content/uploads/2019/06/WhatsApp-Video-2019-06-02-at-21.02.36.mp4"][/video]