Instructie en Training

Stal Panta Rhei biedt u de mogelijheid tot het volgen van lessen bij gecertificeerd instructrice Eva de Man.
Daarnaast is het ook mogelijk uw paard door Eva te laten trainen.

Eva de Man

“Het voelt als een voorrecht om geboren te zijn op stal Panta Rhei. Paarden zijn dus altijd in mijn leven. Begonnen bij de ponies, doorgegroeid naar de paarden, waarbij dressuur altijd mijn voorkeur had.

Naast mijn middelbare school reed ik mijn paarden bij de Junioren en de Young Riders. Nadat ik mijn rechtenstudie aan de Universiteit van Amsterdam had afgerond, heb ik in 2015 de KNHS opleiding instructeur dressuur wedstrijdsport (ORUN niveau 4) afgerond.

Inmiddels geef ik veel les, rij ik graag paarden voor klanten en breng ik onze eigen paarden op wedstrijd uit varierend van jonge paarden tot en met Grand Prix niveau.

Neem voor meer informatie contact op met mij,
Eva de Man, via info@stalpantarhei.nl
of via +316 - 51403904