Instructie en Training

Stal Panta Rhei biedt u de mogelijheid tot het volgen van lessen bij gecertificeerd instructrice Eva de Man.
Daarnaast is het ook mogelijk uw paard door Eva te laten trainen.

Eva de Man

“Het voelt als een voorrecht om geboren te zijn op Stal Panta Rhei”, vertelt Eva de Man, die daardoor de liefde voor paarden al met de paplepel ingegoten kreeg.

Eva begon net als veel paardenmeisjes bij de pony’s en reed in haar middelbare schoolperiode bij de junioren en de young riders. Inmiddels kan ze daar een heel aantal successen aan toevoegen met meerdere paarden in de Lichte Tour en heeft ze twee paarden zelf opgeleid naar en uitgebracht in de Grand Prix.

Eva is niet alleen actief in de paardensport als amazone, maar ook als instructrice. Ze heeft na haar rechtenstudie aan de Universiteit van Amsterdam, ook de KNHS opleiding instructeur dressuur wedstrijdsport (ORUN niveau 4) afgerond en geeft les aan combinaties van B- tot en met Lichte Tour-niveau. In 2020 was Eva bovendien één van de eersten, die de opleiding Sport Horse Manager volgde en haar diploma haalde. Hiermee tilde ze haar kennis en kunde over optimaal management voor sportpaarden naar een nog hoger level.

“Met paarden ben je nooit uitgeleerd en ik wil mijzelf daarom ook blijven ontwikkelen om steeds het beste uit mezelf en de paarden te kunnen blijven halen”

Neem voor meer informatie contact op met mij,
Eva de Man, via info@stalpantarhei.nl
of via +316 - 51403904