Stalling, Verzorging, Instructie en Training

Panta Rhei betekent: alles stroomt maar werd al in het oude Griekenland gebruikt om aan te geven dat alles in het leven altijd in beweging is.

Van Puur Natuur...

De filosofie van Panta Rhei is de kostbare natuur te respecteren en te bewaken. Wij hebben als mens de verantwoording voor het welbevinden van de aan onze zorg toevertrouwde paarden.

Dat geldt niet alleen voor huisvesting, voeding, training en verzorging van een volwassen sportpaard, maar al veel eerder, namelijk bij de opfok.

Van jongs af aan is het voor het paard van levensbelang om genoeg te kunnen bewegen. Genoeg beweging in vrijheid in de eerste levensjaren van een jong paard met sociale contacten met soortgenoten maakt dat hij een gezond en plezierig sportpaard kan worden. Daardoor zal hij het werk dat wij later van hem gaan vragen lichamelijk en geestelijk goed aan kunnen.

Naar Puur Dressuur...

Het doel van de dressuur is het paard zoveel mogelijk tot zijn recht te laten komen en zo optimaal mogelijk te ontwikkelen in zijn natuurlijke mogelijkheden. Een goed dressuurpaard is een gezond en blij paard, in harmonie met zichzelf en met zijn ruiter.

Zo ontstaat het beeld van een zich lichtvoetig bewegend paard, volkomen in evenwicht, ontspannen door de baan gaand, waarbij vooral het gemak opvalt waarmee de hem gevraagde oefeningen uitgevoerd worden.

Stal Panta Rhei wil de paarden daar alle tijd en mogelijke begeleiding voor geven.

Training en africhting van dressuurpaarden

Bij Stal Panta Rhei bent u aan het juiste adres wanneer u uw (jonge) paard wilt laten africhten, door wilt laten rijden of klaar wilt laten maken voor het hogere werk.

MEER WETEN OVER STAL PANTARHEI? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP.